Olovke sa tečnim mastilom.

Pisaći pribor PILOT poznat je po visokom kvalitetu izrade i jednostavnosti korištenja.

Kombinujući veoma visok stepen inovacije sa snažnom industrijskom predanošću, PILOT je uveo niz tehnologija koje su u potpunosti promijenile tržište pisanja.

Hi tecpoint

Hi tecpoint za ultra precizne linije i veliku udobnost pisanja.

Olovka V5/V7 savršen je primer ove kombinacije proizvoda.

Za dvije decenije V5 Hi-Tecpoint roler olovka s tečnim mastilom postala je jedna od najprepoznatljivijih olovaka na tržištu, a do danas ostaje referenca kvaliteta na tržištu.

Jedinstveni vrh Hi- Tecpoint daje precizan trag čistog tečnog mastila, pružajući svijetlu i gustu boju dok sastav regulatora mastila održava konstantan protok do poslednje kapi.

Zahvaljujući providnom prozoru koji se nalazi na tijelu Pilot olovke, možete provjeriti nivo mastila u bilo kojem trenutku tako da nikada ne budete nespremni.

Merilo u udobnosti pisanja.

Kuglice od volfram karbida

Ova legura je jedna od tajni kvaliteta PILOT-a. Efikasno se odupire deformacijama izazvanim udarima ili padom. Kuglica zadržava okrugli oblik , a linija ostaje precizna, pravilna i bez mrlja i curenja.

Kuglica se okreće brzinom od 4 do 5000 okretaja u minutu. Ova rotacija stvara efekat zagrijavanja koji čini mastilo još tečnijim. Kuglica je smještena u kućište od nerđajućeg čelika.

Hi- Tecpoint Savjet

Lansiran 1984. godine, set mikroloptica u 3 ili 4 udubljenja na kraju Hi-Tecpoint-a je ekskluzivno patentirao Pilot.

Za razliku od nepovezanih loptica, ova tehnologija omogućava slobodniji protok mastila i poboljšava rotaciju kuglice za tečniji rezultat. Rezultat su precizne linije i izuzetna udobnost pisanja.

Regulator mastila

Pilot Hi-Tecpoint V5 V7 roler olovke opremljene su revolucionarnim sistemom regulatora tečnog mastila koji obezbjeđuje savršeno kontrolisan i trenutni protok mastila, sa živim i izdržljivim bojama.

Privremenim skladištenjem viška mastila u membranama različite debljine, regulator mastila omogućava kontrolu dovoda mastila do pera i na taj način ravnomerno reguliše protok mastila tokom čitavog vijeka trajanja olovke.

ATT sistem

Najsavremenija tehnologija u kućištu je genijalna opruga koja se uklapa oko vrha kako bi bila potpuno hermetička.

Ovaj sistem garantuje da je olovka spremna za upotrebu i stavlja tačku na probleme curenja ili teškog prajmerisanja mastila.

kategorija

V-sistem kategorija

Hi-Tecpoint
V5
Hi-Tecpoint
V7
Cartridge system
V5
Cartridge system
V7
V-Ball
V-pen
V-Sign Pen
Hi-Tecpoint
V10 RT
Greenball
Hi-Tecpoint
V7 Grip
V-Board Master
Spotliter

V5

Hi-Tecpoint

V5 je najprodavaniji asortiman od 1984. godine!

V5 je valjkasta kugla za tečno mastilo opremljena regulatorom mastila za savršen protok mastila. Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševit ćete se preciznošću i finoćom V5 hoda.

Sada nadoknađujemo emisiju CO2 svih olovaka proizvedenih u našoj europskoj tvornici sa sjedištem u Francuskoj (74) podržavanjem i financiranjem projekta „čistih okeanskih plastičnih banaka“ koji je predložio Climate Partner.”

V7

Hi-Tecpoint

V7 je najprodavaniji asortiman od 1984!

V7 je valjkasta kugla za tečno mastilo opremljena regulatorom mastila za savršen protok mastila. Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševit ćete se preciznošću i finoćom V7 hoda.

Sada nadoknađujemo emisiju CO2 svih olovaka proizvedenih u našoj europskoj tvornici sa sjedištem u Francuskoj (74) podržavanjem i financiranjem projekta „čistih oceanskih plastičnih banaka“ koji je predložio Climate Partner.

V5

Cartridge system

V5 RT je verzija V5 koja se može uvlačiti i puniti

Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva.

Oduševit ćete se preciznošću njegovog hoda, dugim vijekom trajanja i jednostavnim, elegantnim dizajnom. Njegov ergonomski rukohvat pruža odličnu udobnost pisanja. V5 Grip je posebno pogodan za sve ljubitelje finog pisanja.

V7

Cartridge system

V7 RT je verzija V7 koja se može uvlačiti i puniti

Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva.

Oduševit ćete se preciznošću njegovog hoda, dugim vijekom trajanja i jednostavnim, elegantnim dizajnom. Ergonomski rukohvat V7 RT pruža odličnu udobnost pisanja.

V-Ball

V Ball je roler olovka sa konusnim vrhom i krutom i izdržljivom kuglicom od volfram karbida.

Opremljen regulatorom mastila, bićete zavedeni savršenim protokom mastila modela V Ball 05, dugotrajnošću mastila i jednostavnim, modernim dizajnom. V Ball 05 je posebno pogodan za sve ljubitelje finog pisanja.

V-pen

Pilot's V-PEN kombinuje udobnost i praktičnost rolera sa finim potezom nalivpera.

Nema više neurednih kertridža ili papira za upijanje: V-PEN je za jednokratnu upotrebu, sa mastilom već ubačenim pravo u cijev, zajedno sa prozorčićem za pregled tako da možete da vidite koliko vam je mastila ostalo.

V-PEN je idealna kao prva olovka za one koji uče da pišu mastilom, jer ako pogrešite, mastilo se briše pomoću standardnih sredstava za uklanjanje mastila.

V-PEN je idealan i za ljevoruke, sa svojim zaobljenim perom, tako da zaista nikada nije bilo boljeg vremena za ponovno otkrivanje fine umjetnosti pisanja nalivperom! Dostupan u raznim modernim i prepoznatljivim bojama.

Pero od 0,58 mm daje srednju liniju.

V-Sign Pen

V-Sign Pen je marker s tečnim mastilom sa finim olovkom sa srednjim vrhom opremljen regulatorom za savršen protok mastila.

Nivo mastila je vidljiv – tako da više neće biti iznenađenja. Bićete oduševljeni glatkoćom i dugotrajnošću V-Sign olovke

V10 RT

Hi-Tecpoint

V10 RT je verzija Hi-Tecpoint V serije koja se može uvlačiti i puniti.

Savršen instrument za pisanje za one koji uživaju u većoj širini poteza. Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševit ćete se preciznošću njegovog hoda, dugim vijekom trajanja i jednostavnim, elegantnim dizajnom. Ergonomski rukohvat V10 RT pruža odličnu udobnost pisanja.

Greenball

Greenball je višekratna, ekološki prihvatljiva lopta za rolere sa konusnim vrhom i krutom i izdržljivom kuglom od volfram karbida.

Svidjet će vam se savršenstvo protoka mastila Greenballa, njegova dugovječnost i jednostavan, moderan dizajn.

Greenball rollerball dio je Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete.

Proizvodnjom Begreen Greenball olovke s tekućim mastilom od reciklirane plastike, Pilot smanjuje ugljični otisak olovke u usporedbi s istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike.

Ali ne staje tu, punjenjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljičnog dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog vijeka proizvoda, procjenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan utjecaj olovke na okoliš za -78%** u usporedbi s kupnjom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promjena!

V7 Grip

Hi-Tecpoint

V7 Grip je valjak s tekućim mastilom sa regulatorom mastila koji osigurava savršen protok mastila. Njegova visoko otporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva.

Oduševit ćete se preciznošću V7 Grip poteza, dugovječnosti tinte, elegantnim dizajnom i ergonomskim rukohvatom.

V-Board Master

Tehnička inovacija, V-BOARD MASTER je flomaster za belu tablu sa tečnim mastilom koji se može ponovo puniti.

Novi sistem za navodnjavanje mastilom omogućava trenutno pisanje bez mućkanja ili pumpanja, kao i konstantan protok mastila: više nema markera koji piše sve manje i manje što se više koristi!

Bićete oduševljeni intenzitetom i sjajem boja V-BOARD MASTER-a. Ovaj marker je dio Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike.

Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete. Proizvodnjom Begreen V-Board Master marker olovke od reciklirane plastike, Pilot smanjuje ugljični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike.

Ali ne staje tu, punjenjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljičnog dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog vijeka proizvoda, procjenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan utjecaj olovke na okoliš za -75%** u usporedbi s kupnjom dodatne 3 nove olovke.

Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promjena!

Spotliter

SPOTLITER VW iz Pilota je jin jang funkcionalnosti i ekološke svijesti

SPOTLITER VW ima dve fluorescentne boje u jednoj neverovatnoj olovci, omogućavajući vam da razlikujete svoje istaknute delove i istovremeno pomažete u zaštiti životne sredine!

SPOTLITER VW je odličan za školu, savršen za fakultet, sjajan za univerzitet i odličan za radno mjesto.

Vrh dlijeta od 3,6 mm daje širinu linije od 3,3 mm na oba kraja.

Hi tecpoint za ultraprecizne linije i veliku udobnost pisanja.

Inspiracije

Inspiracije

Ostali proizvodi

Proizvod prilagođen svim potrebama