Kvalitet.

Kao jedan od rijetkih proizvođača koji upravlja cjelokupnim dizajnom i proizvodnjom svojih instrumenata za pisanje, PILOT garantuje besprekoran kvalitet svojih proizvoda.

Veran svom japanskom porijeklu, svaka fabrika podliježe strogim proizvodnim procesima i kontrolama. Svaki proizvod se sistematski testira na kraju proizvodnog lanca.

Inovacija.

Više od 100 godina PILOT je poznat po svojim genijalnim mehanizmima i zlatarskoj umjetnosti, koji pisanje čine sve udobnijim. Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija u kombinaciji sa velikom industrijskom odlučnošću, PILOT je uveo nove tehnologije koje su potpuno promenile tržište pisanja:

Savjeti & mastila

Savjeti & mastila

Savjeti.

Reputacija PILOT instrumenata za pisanje je izgrađena na kvalitetu njihove proizvodnje i lakoći sa kojom se mogu koristiti.
Zahvaljujući veoma visokom nivou inovacija, zajedno sa snažnom industrijskom posvećenošću, PILOT je sukcesivno uveo tehnologije koje su potpuno promijenile tržište pisanja.

Izvrsnost mastila.

Tokom godina, PILOT je razvio širok spektar ekskluzivnih i specifičnih mastila.
Stručnost brenda u oblasti hemijskog inženjeringa i značajno ulaganje u istraživanja omogućili su nam da vam ponudimo pet ključnih tehnologija mastila koje su sada sastavni dio tržišta za pisanje.