Olovke sa gel mastilom.

PILOT instrumenti za pisanje su poznati po visokom kvalitetu izrade i jednostavnosti upotrebe.

Kombinacijom izuzetno visokog nivoa inovacija sa velikom predanošću na industrijskom nivou, PILOT je lansirao uzastopne tehnologije koje su potpuno promijenile lice tržišta pisanja.

Pilot G-2 olovka je kultni proizvod u asortimanu Pilot Olovaka sa gel mastilom I ona je najprodavanija olovka.

G-2 olovka

G-2 olovka

Apsolutno mjerilo

Pilot donosi najsavremenija rješenja za pisanje i inovacije. Roler olovka G-2 sa gel mastilom nije izuzetak od pravila sa nenosivim prosječnim vrhom od 0,7 mm, za konstantno, precizno i glatko pisanje. Njegova duga autonomija pisanja i ergonomski držač čine olovku pouzdanim i izdržljivim pratiocem za svakodnevno pisanje.

Kugla od volfram-karbida

Svi elementi G-2 olovaka su dizajnirani da traju. Njihova kugla od volfram-karbida garantuje proizvod otporan na habanje i nedeformisanje, a njegovo tijelo je veoma robusno.

Održive

G-2 olovke su opremljene potisnim mehanizmom koji vas štiti od nehotičnih tragova olovke i izgubljenih kapica na dnu torbe. Maksimalno praktično u minimalističkom dizajnu. Ova ekološki odgovorna olovka je napravljena od 70% reciklirane plastike (bez mastila i punjenja) i može se ponovo puniti.

31 boja

Dostupna u više od 31 boje; roler olovka G-2 sa gel mastilom je takođe veoma korisna za praznično pisanje i kreativan rad. Njeno veoma meko i gusto gel mastilo dostupno je u neonskim, metalik i pastelnim bojama.

Raspon

Raspon Pilot Olovaka sa gel mastilom:

G-2 Classic
G-2 Neon
G-2 Metal
G-2 Pastel
B2P Gel
Synergy Point
G-Knock
Supergel

G-2 Classic

G-2 je gel roler koji kombinuje tehnološke performanse i dizajn.

Njegov ergonomski grip omogućava lagano držanje dok kuglica od tungsten karbida na vrhu rolera zadržava svoj oblik i održava dugotrajnost. Bićete oduševljeni fluidnošću mastila i intenzitetom boja. Roler G-2 je izuzetno pogodan za svakodnevnu upotrebu i entuzijaste tankog ispisa.

G-2 Neon

Radite, igrajte se, stvarajte i isticajte se uz trendi i živopisne boje neonskog mastila G-2 Pilot olovke.

Ova olovka sa gel mastilom kombinuje tehnološke performanse i dizajn. Njegov ergonomski držač čini ga zaista lakim za držanje, dok njegova visokootporna kugla od volfram karbida zadržava svoj oblik i izuzetno je izdržljiva. Oduševit ćete se tečnošću tinte i intenzitetom blistavih neonskih boja, koje su savršene za kreiranje upečatljivih nota i isticanje informacija.

G-2 Metal

Dodajte malo mašte vašem pisanju!

Izrazite vaše kreativne instinkte novim rolerima koji sadrže specijalno mastilo sa gliterom.

Idealni dodatak za svaku priliku: pozivnice, menije, novogodišnje čestitke… Takođe savršeni za hobije. Ne čekajte, nego zasjenite svoje najbliže novim idejama dekoracije! Široka paleta od 6 metalik i 6 pastelnih boja koje inspirišu i uveličavaju svaku priliku.

G-2 Pastel

Dodajte malo mašte vašem pisanju!

Izrazite vaše kreativne instinkte novim rolerima koji sadrže specijalno mastilo sa gliterom.

Idealni dodatak za svaku priliku: pozivnice, menije, novogodišnje čestitke… Takođe savršeni za hobije. Ne čekajte, nego zasjenite svoje najbliže novim idejama dekoracije! Široka paleta od 6 metalik i 6 pastelnih boja koje inspirišu i uveličavaju svaku priliku.

B2P Gel

B2P: Od flaše do olovke! Kada bočica za vodu postane telo uvlačive valjkaste hemijske olovke. Ekološki i još mnogo, mnogo više.

2021. godine, prvi put u svetu, naš B2P asortiman će ići još dalje u logici „Od boce do olovke“, jer će kao deo u svom sastavu sadrži plastični otpad prikupljen sa plaža. Ova olovka je napravljena od 89,8% * recikliranih plastičnih boca, od čega je 2,5% ** reciklirane okeanske plastike, što je inovativan način za učešće u borbi protiv zagađenja mora. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

Proizvodnjom Begreen B2P Gel rolera sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje ugljenični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -69% *** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke.

* Reciklirani materijal uglavnom iz plastičnih boca (isključujući zamenljive delove)

** Kruti plastični materijal dobijen iz okeana, plaža, reka, jezera, obala i plovnih puteva.

Synergy Point

Isprobajte našu Pilot Synergy olovku i osjetite vrhunski dodir!

Olovka sa finim vrhom, ali i dalje veoma glatka. Tajna njegove glatkoće leži u savršenom spoju između njegovog inovativnog vrha i mastila. Lopta se ravnomjerno kotrlja zbog višestrukih udubljenja koje sprječavaju trenje na vašem papiru i pružaju svilenkasto iskustvo pisanja. Veliki kapacitet mastila unutar vrha omogućava uredan potez od samog početka. Otporni vrh pogodan za ljude koji imaju jak pritisak na pisanje.

Pilot Synergy olovka koristi pouzdano pigmentno mastilo koje je otporno na vodu i izlaganje svetlosti, idealno za važne dokumente.

G-Knock

Njegov moderan dizajn i cijev od reciklirane plastike čine G-Knock vodećim u posljednjoj generaciji kugličnih olovki s gel mastilom.

Osvojit će vas udobnost pisanja koju pruža ergonomski rukohvat i kvalitet mastila. G-Knock je dio Begreen asortimana, proizveden od reciklirane plastike. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u očuvanju resursa naše planete.

Proizvodnjom Begreen G-Knock olovke sa gel mastilom, Pilot smanjuje ugljični otisak olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali ne staje tu, punjenjem najmanje 3 puta, nadoknadili biste i emisije ugljičnog dioksida.

Od proizvodnje do kraja životnog vijeka proizvoda, procjenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i njeno ponovno punjenje 3 puta smanjuje ukupan utjecaj olovke na okoliš za -78%** u usporedbi s kupnjom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promjena!

Supergel

PILOT tehnologija po povoljnim cenama!

Super Gel je roler olovka sa mastilom ispunjenom direktno u telo olovke, opremljen gel mastilom za duži rok trajanja i neuporedivu fluidnost.

Pilot G-2 olovka – Original od 1997

Crne, plave, crvene i zelene G-2 olovke srednjeg vrha izrađene su od najmanje 70% recikliranog plastičnog materijala (isključujući punjenja i pakovanja proizvoda) kako bi pomogle u očuvanju resursa naše planete.

Inspiracije

Inspiracije