Pilot

Kod Pilota se ne radi samo o pisanju...

Uz PILOT, svako ima moć da napiše svoj svijet…

Ko god da si, student, umjetnik, radnik, majka, prijatelj…

Stalo nam je do vaših ideja, vaše strasti i do toga ko ste.

Jer znamo da pisanjem, crtanjem, podvlačenjem, škrabanjem… pišete svoj svijet.

Ponosni smo na ono što radite sa našim olovkama…

NAPIŠI SVOJ SVIJET
PILOT

Naša misija

Naša misija

Pilot podržava pisanje kako bi osnažio ljude da izraze svoju jedinstvenost

“ Ponosni smo na ono što radite sa našim olovkama”.

Pilot nudi svima vrhunske olovke i inovativna održiva rješenja kako bi maksimalno iskoristili svoj rukopis i postigli ono što je najvažnije.

Naše obećanje

Naše obećanje

Napišite svoj svijet

naš potpis je simbol osnaživanja i samoizražavanja.
Write your world poziva ljude da ulože više sebe u sve što rade pisanjem, stvaranjem, istraživanjem, brisanjem, mijenjanjem stvari. Bez potrebe da budete stručnjak ili umetnik.

“napiši”

je doslovni čin rukopisa, što znači pisanje, crtanje, dizajniranje, brisanje…kao i apstraktno značenje oblikovanja i pokretanja nečega novog.

 

“svoj svijet”

je beskonačno igralište na koje možemo utjecati, kombinacija našeg unutrašnjeg svijeta (naše tijelo, naša strast, ideje, osjećaji…) i vanjskog svijeta (naše okruženje, odnosi, društvo, vrijednosti…) kao i kombinacija materijalne i nematerijalne imovine.

sa PILOTOM, postoji tako mnogo načina
napisati svoj svijet

za povezivanje sa samim sobom.
Pisanje rukom angažuje mozak i pomaže nam da zapamtimo i strukturiramo svoje ideje. Pisanje rukom takođe olakšava izražavanje naših osjećanja. Pisanje PILOT olovkom takođe nas povezuje sa našim unutrašnjim sobom
za povezivanje sa drugima.
Pošto slanje e-pošte nekome do koga vam je stalo definitivno nije isto što i odvojiti vrijeme da napišete pismo rukom, pisanje sa PILOT-om je način da pokažete pažnju i jedinstvenost koju ljudi ulažu u svoje odnose.
za stvaranje na svoj način.
Bilo da želite da personalizujete, bojite, crtate ili pišete… PILOT olovke pomažu da se stvori uzbudljiv i iznenađujući svijet u kome mašta ne poznaje granice.
za podsticanje novih ideja.
Pisanje PILOT olovkama podržava kolektivne trenutke, podstiče saradnju, spontanost i slučajnost. Omogućavaju ljudskim umovima da budu kreativni i otvoreni za neočekivano.
za lično usavršavanje.
Uz PILOT, učenici i studenti imaju najbolje alate za poboljšanje čitanja, vještine savladavanja jezika i samopouzdanja u učenju.
za brigu o planeti.
Kao sve održivije sredstvo izražavanja, PILOT olovke su takođe najbolji način da izrazimo ljubav prema prirodi i planeti.

Bilo da ste u školi, u kancelariji ili kod kuće:

u tvom zivotu ce uvek postojati Pilot olovka,
da napišeš svoj svet.

#Napišite svoj svijet

Saznajte više o Pilotu