Acroball - Hemijska olovka - Plava boja - Begreen - Srednji Vrh
Begreen oznaka
79.0% *
* Procenat recikliranog materijala izuzimajući potrošni materijal (patrone, uloške, mastilo ili mine) i pakovanje
Širina ispisa
Srednji
Širina ispisa
Acroball u ekološko prijateljskoj verziji - nikada hemijska olovka nije tako lako klizila preko papira. Opremljena potisnim mehanizmom (klik) i zamjenljivim uloškom, Acroball Begreen takođe ima ergonomski rukohvat (grip gumu) kako bi se mogla lako držati, kao i vrh napravljen od tungsten karbida koji se ne može deformisati,…
Detalji proizvoda
Acroball - Hemijska olovka - Plava boja - Begreen - Srednji Vrh
Acroball u ekološko prijateljskoj verziji - nikada hemijska olovka nije tako lako klizila preko papira. Opremljena potisnim mehanizmom (klik) i zamjenljivim uloškom, Acroball Begreen takođe ima ergonomski rukohvat (grip gumu) kako bi se mogla lako držati, kao i vrh napravljen od tungsten karbida koji se ne može deformisati, brljati i prekidati dotok mastila. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u uštedi resursa naše planete. Proizvodeći Acroball hemijska olovka sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje otisak ugljenika olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja vijeka upotrebe proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -74%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!
  • Napravljeno od 77,4%* recikliranog materijala (izuzimajući uloške) kako bi smanjili uticaj na životnu sredinu.
  • Potisni mehanizam: olovka je spremna za pisanje jednim klikom, nema više izgubljene kapice!
  • Dopunjivi proizvod koji je ekološki i ekonomičniji!
  • Ergonomska olovka sa grip gumom obezbjeđuje bolju kontrolu i udobnost pisanja!
  • Pouzdana i čvrsta tungsten-karbidna kuglica na vrhu kombinovana sa unapređenim mastilom na uljanoj osnovi obezbjeđuje mekano i tečno iskustvo ispisa.
  • Ink Colour : Plava boja
  • Širina ispisa : 0.28 mm
  • Dopunjivo : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm