Opcije štampe

U zavisnosti od tipa olovke koju odaberete, nudimo više vrsta štampe i opcija prilagođavanja:
Pilot Imprinting Pad printing

Tampon štampa od 1 do 5 boja

Je indirektan sistem štampe koji omogućava štampu na svim dijelovima olovke bilo da je to klipsa ili oblo tijelo olovke.
Ova procedura se sastoji od deponovanja, u smislu finog prenošenja silikonskim pečatom, dotok boje se izvlači iz šupljine šablona i biva prenošen na objekat. Broj boja može varirati od jedne do pet, što dozvoljava štampanje slika, logotipa i fotografija u četvorobojnom procesu.

Pilot Imprinting Četvorobojna štampa

Četvorobojna štampa

Se koristi za štampanje etiketa koje se lijepe na B2P Gel Role i B2P Hemijsku olovku hemijsku olovku. Onda se dodaje laminat koji omogućava optimizaciju boja logotipa i poruku, a služi i kao zaštita od brzog habanja etikete i sprečava odljepljivanje.

Pilot Imprinting Laser printing

Laserska gravura

Podrazumeva strop svjetla koncentrisan u veoma mali prečnik. Energija koja se emituje je takva da materijal dodirnut laserom progoreva. Ovo je razlog zašto većina laserskih gravura je upravo na metalnim dijelovima olovke. Ova tehnika omogućava označavanje na olovkama i klipsama našeg asortimana “poslovnih darova” koji je otporan, estetski zadovoljavajući i ekstremno precizan.

U kratkom filmu ispod, mi smo snimili lasersko graviranje na Capless naliv peru, G-2 Limited roleru i Coupe hemijskoj olovci. Primjetićete da se laserska gravura odrađuje veoma brzo i izuzetno precizno. Konačni rezultat ističe preciznu poruku vječnog kvaliteta.