Acroball Pure White - Hemijska olovka - Svijetlo Plava boja - Begreen - Srednji Vrh
Begreen oznaka
79.0% *
* Procenat recikliranog materijala izuzimajući potrošni materijal (patrone, uloške, mastilo ili mine) i pakovanje
Širina ispisa
Srednji
Širina ispisa
Pa-pa monotonijo!!!!
Pišite glatko- pišite jasno!

Kada uzmete jedan Acroball PureWhite, kažete pa-pa suhoparnom, sivom i dosadnom a veliko zdravo novom,svježem i živopisnom svijetu! Diskretan, aerodinamičan elegantan izgled kućišta Acroball Pure …
Detalji proizvoda
Acroball Pure White - Hemijska olovka - Svijetlo Plava boja - Begreen - Srednji Vrh
Pa-pa monotonijo!!!!
Pišite glatko- pišite jasno!

Kada uzmete jedan Acroball PureWhite, kažete pa-pa suhoparnom, sivom i dosadnom a veliko zdravo novom,svježem i živopisnom svijetu! Diskretan, aerodinamičan elegantan izgled kućišta Acroball Pure White je sačinjen od kapricioznih blještavih svijetlih boja. Naša nova Acroball PureWhite olovka dostupna je u šest zabavnih nijansi (pink,ljubičasta,tirkizna, lime zelena i narandžasta) i donosi nam mastilo najnovije generacije koja teče kroz vrh i omogućava konstantni protok. Savršen kompanjon u pisanju za bilo koje neobuzdano dijete ili radnu djevojku koja želi da povuče liniju kroz monotoniju i uljepša svoj svakodnevni život sa rasprskanim veselim pisanjem! Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u uštedi resursa naše planete. Proizvodeći Acroball Pure White hemijska olovka sa recikliranom plastikom, Pilot smanjuje otisak ugljenika olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja vijeka upotrebe proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovke i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -74%** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!
  • Napravljeno od 77.4%* recikliranog materijala (izuzimajući uloške) kako bi smanjili uticaj na životnu sredinu.
  • Potisni mehanizam: olovka je spremna za pisanje jednim klikom, nema više izgubljene kapice!
  • Dopunjivi proizvod koji je ekološki i ekonomičniji!
  • Ergonomska olovka sa grip gumom obezbjeđuje bolju kontrolu i udobnost pisanja!
  • Pouzdana i čvrsta tungsten-karbidna kuglica na vrhu kombinovana sa unapređenim mastilom na uljanoj osnovi obezbjeđuje mekano i tečno iskustvo ispisa.
  • Ink Colour : Svijetlo Plava boja
  • Širina ispisa : 0.28 mm
  • Dopunjivo : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm