B2P Ecoball - Hemijska olovka - Crna boja - Begreen - Srednji Vrh
Novo
Begreen oznaka
86.0% *
* Procenat recikliranog materijala izuzimajući potrošni materijal (patrone, uloške, mastilo ili mine) i pakovanje
Širina ispisa
Srednji
Širina ispisa
U Pilotu smo uvereni da svi imamo moć: moć da napišemo odgovornije i optimističnije poglavlje za budućnost naše planete. Očuvanje naše okoline vodi nas razmišljanjem već duže vreme, a sve naše akcije nas vode ka tome da sa manje radimo bolje. UČINITE …
Detalji proizvoda
B2P Ecoball - Hemijska olovka - Crna boja - Begreen - Srednji Vrh

U Pilotu smo uvereni da svi imamo moć: moć da napišemo odgovornije i optimističnije poglavlje za budućnost naše planete. Očuvanje naše okoline vodi nas razmišljanjem već duže vreme, a sve naše akcije nas vode ka tome da sa manje radimo bolje.

UČINITE BOLJE SA MANJE predstavlja našu odlučnost da ograničimo ekološki uticaj dok istovremeno podižemo standarde u proizvodnji, kvalitet i inovacije. U 2006. godini već smo bili preteča recikliranjem plastičnih boca za vodu da bismo ih pretvorili u Pilot B2P olovke. 2021. godine otići ćemo još dalje u logici „Od boce do olovke“ i po prvi put u svetu, naš B2P asortiman će, kao deo svog sastava, sadržati plastični otpad koji se preuzima sa plaža. Da bismo preuzeli ovaj otpad, sarađujemo sa Terracycle, svetskim liderom u reciklaži. Štaviše, asortiman se proširuje B2P Ecoball-om, napravljenim od 86,64% * recikliranih plastičnih boca, od čega 2,5% ** reciklirane okeanske plastike. Ova uvlačiva kuglica sa mogućnošću ponovnog punjenja nudi veliku udobnost pisanja glatkim mastilom koje je dostupno u crnoj, plavoj, crvenoj i zelenoj boji. Efikasan, zabavan i izuzetno inovativan način za učešće u borbi protiv zagađenja mora. Zajedno možemo napraviti razliku i pomoći u uštedi resursa naše planete. Proizvodnjom Begreen B2P Ecoball hemijske olovke od reciklirane plastike, Pilot smanjuje otisak ugljenika olovke u poređenju sa istom olovkom proizvedenom bez reciklirane plastike. Ali tu se ne zaustavlja, punjenjem najmanje 3 puta, smanjili biste i emisiju ugljen-dioksida. Od proizvodnje do kraja životnog veka proizvoda, procenjuje se da kupovina ove Begreen olovka i punjenje 3 puta smanjuje ukupan uticaj olovke na životnu sredinu za -85% *** u poređenju sa kupovinom dodatne 3 nove olovke. Mali gest može napraviti značajnu razliku u našoj borbi protiv klimatskih promena!

* Reciklirani materijal uglavnom iz plastičnih boca (isključujući zamenljive delove)

** Kruti plastični materijal dobijen iz okeana, plaža, reka, jezera, obala i plovnih puteva.

  • Napravljeno od 89,8%* reciklirane plastike (bez potrošnog materijala), kako bi se smanjio naš uticaj na životnu sredinu.
  • Potisni mehanizam: olovka spremna u jedan klik, nema više izgubljenih poklopaca!
  • Proizvod za ponovno punjenje, ekonomičniji i poštuje životnu sredinu.
  • Pouzdana i izdržljiva kugla od volfram-karbida u kombinaciji sa naprednim mastilom na bazi ulja pruža meko i tečno iskustvo pisanja.
  • Ink Colour : Crna boja
  • Širina ispisa : 0.27 mm
  • Dopunjivo : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm